Cafémøder med oplæg i Kbh.

Hovedstadens Spor afholder cafémøder fra oktober til maj måned. Scroll ned ad siden for at se datoer og præsentationer af oplæggene. 

Møderne foregår kl. 18.30 -20.30 i 

Salonen
Østerbrogade 222
2100  København Ø

Vi har hele caféen for os selv under møderne (+ en personale til servering).

 

Der bliver holdt et oplæg, der tager udgangspunkt i senfølgeproblematikken. Oplægene kan være faglige eller det kan være personlige beretninger. Derefter er der tid til spørgsmål og debat. Deltagelse til cafémøderne er anonymt og det står enhver frit for, om man bare vil lytte, eller om man også ønsker at deltage i debatten.

Møderne er gratis, åbne arrangementer for alle over 18 år med interesse i emnet D.v.s. det er altså ikke nødvendigvis kun senfølgeramte, der deltager, det kan også være f.eks. pårørende, studerende og behandlere.  

 

Alle arrangementer bliver publiceret under nyheder her på hjemmesiden samt på Hovedstadens Spors FacebooksideHold øje med siderne, for det er også her, det bliver annonceret, hvis der er aflysninger eller ændringer i programmet.

Nedenfor er datoerne for Spors cafémøder i København for resten af sæsonen oktober 2017 til maj 2018. Omtale af oplæggene bliver lagt ind så snart vi modtager dem fra oplægsholderne.

 

Onsdag d. 09.05 - Debatmøde om tilgivelse

Spørgsmål omkring tilgivelse kommer jævnligt op, og det kan vække stærke følelser. På mødet tager vi ikke stilling til, om man skal tilgive eller ikke tilgive, for det er en helt personlig sag, men vi lægger op til en åben og fordomsfri debat og dialog om, hvad ordet og begrebet 'tilgivelse' egentligt betyder for os hver især.


Klik her for at læse om oplægene, der har været afholdt på tidligere cafémøder.

Reportage fra cafémøde 10. dec. 2015 - en meget fin beskrivelse af, hvordan en deltager oplevede sit første cafémøde i København.  

På bloggen Asynje kan læses om en anden deltagers oplevelse af at deltage til et cafémøde for første gang.