Online cafémøde med familiekonsulent Lonnie Liv Henriksen

Dato/klokkeslæt
Dato - 08.06.2021
17:00 - 19:00

Kategori


Lonnie Liv Henriksen er neuropædagogisk behandler, familiekonsulent og foredragsholder, og arbejder til daglig på en akut psykiatrisk afdeling. Lonnie har været helt nede i mørket og kæmpet sig op derfra. I dag giver hun ud af sin erfaring og bruger aktivt sin bagage med omsorgssvigt og seksuelt misbrug i barndommen til at hjælpe andre og forstå de dynamikker og skyggesider af samfundet, som udsatte børn og familier lever i.

Lonnie skriver selv dette på sin hjemmeside lonnieliv.dk: ”For mig er arbejdet med udsatte mennesker, børn, unge og voksne, det vigtigste i verden! Min drivkraft er erindringen om, hvordan det var at være et omsorgssvigtet og seksuelt krænket barn”.

På cafemødet vil Lonnie fortælle om sin opvækst og kampen for at holde sammen på familien og de mange hemmeligheder om, hvad der i virkeligheden foregik.
Hun vil også fortælle om, hvordan hun arbejder fagligt med neurokommunikation i sit møde med klienter, der har angst, senfølgeskader m.v.
Endeligt vil Lonnie komme omkring, hvordan det er for hende, at hun som tidligere psykisk syg nu er en del af personalet på en akut psykiatrisk afdeling.

Lonnie har skrevet bøgerne: Pigen i spejlet og Liv og Vampyren

Se med tirsdag den 8. juni kl. 17-19. Vi lukker jer ind 10 minutter før og gennemgår teknikken.

Alle deltagere skal være min. 18 år.
Det er muligt at deltage anonymt.

Link til mødet: https://zoom.us/j/91699277794
Guide til Zoommøder