Bliv medlem af foreningen

• Medlemskab er for dig, som har været udsat for seksuelle overgreb før du blev myndig.
  • Støttemedlemskab er for pårørende, fagpersoner, studerende og andre, som støtter foreningens formål.
  • Kollektivt medlemskab er for grupper såsom institutioner og organisationer.
Du kan betale med kort, MobilePay eller bankoverførsel.

Betalingskort

Betal medlemskabet med Visa/Dankort eller Mastercard. Når medlemskabet skal fornys, sender vi dig en email. Dine oplysninger behandles af DIBS via en sikker forbindelse. Gå direkte til betalingssiden her.

MobilePay

Du kan også overføre beløbet til foreningens MobilePay. Husk at anfør mailadresse.

Bankoverførsel

Beløbet kan også indbetales via bankoverførsel til foreningens konto i Arbejdernes Landsbank:

reg.nr. 5328 – konto nr. 0000242662

Hjælp til kontingentet?

Søg et doneret medlemsskab
Hvis du gerne vil være medlem af Spor, men har svært ved at få økonomien til at hænge sammen, kan du søge et doneret medlemskab. Det vil sige, at en anden på forhånd har indbetalt kontingentet som en gave.
Donér et medlemsskab
Hvis du gerne vil hjælpe en anden, som har svært ved at finde pengene til et medlemsskab, kan du donere et eller flere kontingenter herunder. Du kan vælge at være anonym giver.
Et medlemskontingent koster kr. 100,00/år.

Det med småt

Læs foreningens handelsbetingelser.