Støt Spors frivillige arbejde

Donationer

Spor drives primært med frivillig arbejdskraft, og vi er afhængige af tildelinger fra fonde, puljer samt donationer.

Hvert år skal foreningen indsamle min. 100 donationer á 200 kr. for at få del i tips- og lottomidlerne, hvilket har afgørende betydning for foreningens drift. Donationer på 200 kr. eller derover kan fratrækkes i skat.

Vil du hjælpe os til at hjælpe andre, vil ethvert beløb uanset størrelse blive modtaget med stor tak.

Du kan læse vores persondatapolitik her.

Hvis du ønsker skattefradrag, bedes du oplyse dit cpr-nr., så foreningen kan indberette det til SKAT.

Betalingskort

Betal medlemskabet med Visa/Dankort eller Mastercard. Når medlemskabet skal fornys, sender vi dig en email. Dine oplysninger behandles af DIBS via en sikker forbindelse. Gå direkte til betalingssiden her.

MobilePay

Du kan også overføre beløbet til foreningens MobilePay. Husk at anfør mailadresse.

Bankoverførsel

Beløbet kan også indbetales via bankoverførsel til foreningens konto i Arbejdernes Landsbank:

reg.nr. 5328 – konto nr. 0000242662

Meld dig ind i foreningen

Foreningens gennemslagskraft stammer fra dens medlemmer. Læs mere her.

Bliv frivillig

Foreningens aktiviteter drives af frivillige kræfter. Få mere at vide her.

Skriv en anbefaling af Spor